Matematik

Differentialligning

15. januar 2009 af Cecilie1989 (Slettet)

Er der én der kan hjælpe med denne opgave?

Bestem funktionen f, når f(0)=1, og f er løsningen til differentialligningen

dy/dx=(2y2+2)/6y


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. januar 2009 af o1-studie (Slettet)

Brug lommeregneren, hvis det er muligt.

DeSolve(y'=(2y2+2)/6y and y(0)=1 , x,y)

Så finder du funktionen f


Svar #2
15. januar 2009 af Cecilie1989 (Slettet)

vi må ikke bruge lommeregner


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. januar 2009 af o1-studie (Slettet)

Find en løsning til den i jeres bog så.
Sæt tallene ind
Isoler c
Og derefter a.
Voila, funktion givet.


Svar #4
15. januar 2009 af Cecilie1989 (Slettet)

der er ingen løsning med en brøk? skal den så ikke omskrives, og til hvad


Brugbart svar (0)

Svar #5
15. januar 2009 af o1-studie (Slettet)

det ville nok være en god idé, så har du også en mulighed for at finde en funktion til den.

nu har jeg givet tip(s). Prøv selv. :)


Skriv et svar til: Differentialligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.