Matematik

Løsning til differentialligning.

15. januar 2009 af Cecilie1989 (Slettet)

Hej! Er der nogle der kan hjælpe med denne opgave?

Angiv den løsning til differentialligningen hvis graf går gennem (a,b) når:
y´=0,5y-6 og
(a,b) = (ln4, 4)


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. januar 2009 af dnadan (Slettet)

Differentialligningen er af typen:

y'=b-ay, denne har den generelle løsning:y= b/a+c*e^(-ax), hvor c findes ved indsættelse af et punkt.


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. januar 2009 af dnadan (Slettet)

vrøvl, differentialligningen er af typen:

y'=ay-b denne har løsningen y=b/a+c*e^(ax)


Skriv et svar til: Løsning til differentialligning.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.