Matematik

funktionanalyse HASTER.

16. januar 2009 af 7d12 (Slettet)

jeg sidder med denne ligning f(x)=2cos 2x

jeg skal finde skæringspunktet i x og y?? hjælp??


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. januar 2009 af c_aastrup

Skæringspunktet med hvad? x-aksen? y-aksen? Noget tredje?


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. januar 2009 af djharsk (Slettet)

Hvis det er med x- og y-aksen, kan du jo indsætte sætte f(x) = 0 og finde f(0).


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. januar 2009 af djharsk (Slettet)

Forrige indlæg fremgik lidt rodet, men:

f(x) = 0, løsningen til denne vil være skæringspunktet med y-aksen.

f(0), denne værdi vil angive skæringspunktet med x-aksen. (Du vil sikkert finde denne til at være periodisk)


Skriv et svar til: funktionanalyse HASTER.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.