Matematik

eksponential notation

17. januar 2009 af Jeg-er-en-argurk (Slettet)

omskriv følgende til eksponential notation:

1,5 * 102 / 0,5 * 10-3

Forstår virkelig ikke, hvordan jeg skal få løst den her.
Vil en lige forklare? :/


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. januar 2009 af Dynin (Slettet)

Brug regnereglerne 1,5 * 102 / 0,5 * 10-3=3*102*103=3*102+3=3*105


Svar #2
17. januar 2009 af Jeg-er-en-argurk (Slettet)

Hvorfor bliver 10^2 og 10^-3 ikke ganget op, når 1,5 og 0,5 bliver til 3 ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. januar 2009 af Dynin (Slettet)

1/10-3=103


Svar #4
17. januar 2009 af Jeg-er-en-argurk (Slettet)

Mange tak..


Skriv et svar til: eksponential notation

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.