Matematik

HJÆLP! HASTER!

18. januar 2009 af muslile (Slettet)

hvordan skal jeg regne denne ligning ud??

4x^2 - 7x = 0


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. januar 2009 af ibibib (Slettet)

nulreglen

x(4x-7) = 0


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. januar 2009 af legerduskjul? (Slettet)

http://www.matema10k.dk/index.php?id=436 prøv at kigge på det.


Svar #3
18. januar 2009 af muslile (Slettet)

nulreglen?


Brugbart svar (0)

Svar #4
18. januar 2009 af lynderupJensen (Slettet)

Enten skal de ene led give nul eller også skal det andet.

så x = 0 eller x =7/4


Svar #5
18. januar 2009 af muslile (Slettet)

oh,.. tak :3


Skriv et svar til: HJÆLP! HASTER!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.