Matematik
Hjælp til integralregning
Hej,
Jeg er kørt helt fast, så håber, at I derude kan hjælp mig med følgende stykker:
∫14 x0,5 dx
∫14 x1,5 dx
∫14 x-0,5 dx
∫14 x-1,5 dx
Derudover mangler jeg hjælp til denne:
Grafen for funktionerne f og g med forskrifter: f(x) = x3 - 8x2 + 19x - 10 afgrænser sammen med linjen med ligning y = 2 to begrænsede områder. Find det samlede areal af områderne.
På forhånd tak.
Svar #2
19. januar 2009 af mathon
hvorfor
1)
14∫ x0,5dx = (2/3)[x3/2]14 = (2/3)[43/2 - 13/2] = (2/3)[23 - 1] = (2/3)*7 = (14/3)
Svar #3
19. januar 2009 af mathon
2)
14∫ x3/2dx = (2/5)[x5/2]14 = (2/5)[45/2 - 15/2] = (2/5)[25 - 1] = (2/5)*31 = (62/5) = 12,4
Svar #4
19. januar 2009 af Zalcos (Slettet)
En lignende opgave som den du har beskrevet på skrift er jeg også ude efter :) Håber der kommer feedback
Skriv et svar til: Hjælp til integralregning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
