Matematik
f'(xo) hjælp
01. november 2004 af
Marco (Slettet)
Jeg har en funktion som hedder:
f1(x)=(3x^2+10x)(cosx+7tanx)
Skal jeg bare løse hvert led, og så være ligeglad med parantesen...
Hvis jeg løser dem på hvert led får jeg: f'(x0)=(6x0+10)(-sinx0+1+7tan^2xo)
f1(x)=(3x^2+10x)(cosx+7tanx)
Skal jeg bare løse hvert led, og så være ligeglad med parantesen...
Hvis jeg løser dem på hvert led får jeg: f'(x0)=(6x0+10)(-sinx0+1+7tan^2xo)
Svar #2
01. november 2004 af Lurch (Slettet)
hvis du skal differentiere, skal du bruge produktregelen
(f(x)*g(x))' =f'(x)*g(x) + f(x)*g'(x)
(f(x)*g(x))' =f'(x)*g(x) + f(x)*g'(x)
Skriv et svar til: f'(xo) hjælp
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
