Fysik

Opdrift

20. januar 2009 af nunu1989 (Slettet)

Hej............

Nedsænk 100 g lod ned i sprit, sprit glasset står på en vægt.

kommenter hvad der sker........

vægtens skærm vise kun 9,7 g i stedet for 100 g.  Forklar hvad udsvinget på vægten betyder....

Hjælp til at løseopgaven...


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. januar 2009 af mathon

opdriften har en størrelse
svarende til
"et tilsyneladende massetab" på 90,3 g


Svar #2
20. januar 2009 af nunu1989 (Slettet)

DVS...

skylden til massetab er opdriften.

F = m*g

F= 0,903 kg* 9,82= 8,867 N


Svar #3
21. januar 2009 af nunu1989 (Slettet)

Hjælp............


Skriv et svar til: Opdrift

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.