Matematik

Isolering

21. januar 2009 af loopin313 (Slettet)

Igen døde jeg i endnu en opgave...

Isoler m i formlen E = mgh+½mv2. Isoler også h

Jeg fik det til dette her:

E =mgh +½mv2

E = m *(gh+½v2)

m = E / (g*h+½*v2)

Og så

Isolering af g.

E =mgh +½mv2

g+½m*v2=E / (mh)

g = (E-½mv2) / mh

Blev fortalt det var helt forkert men ved ikke helt hvad der er gået galt.


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. januar 2009 af ibibib (Slettet)

Den første er korrekt.

Er det h eller g du skal isolere i den anden?

Starten er:

E =mgh +½mv2

E - ½mv2 = mgh

Fortsæt selv.


Svar #2
21. januar 2009 af loopin313 (Slettet)

#1 - Altså jeg isolerede m i den første og g i den anden..

så min isolering af m var korrekt men min isolering af g er forkert?


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. januar 2009 af ibibib (Slettet)

ja


Skriv et svar til: Isolering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.