Matematik

hjælp haster come on plz

21. januar 2009 af mukka (Slettet)

jeg siddder med en opgave der hedder at

man skal tagne nedestående mængder ind i et koordinatsystem først

feks er der en en der lyder

(xy)Γ(x-3)2+(y-1)2<9)

skal man så ikke først regend den ud atltså ved hjælp af

y=ax+b men hvordan gør man det når der er to led et eksempler


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. januar 2009 af Isomorphician

Hint: Sammenlign med cirklens ligning.


Svar #2
21. januar 2009 af mukka (Slettet)

hvordan det


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. januar 2009 af Isomorphician

Cirklens ligning med centrum i (x0, y0) og radius r:

(x - x0)2 + (y - y0) = r2


Brugbart svar (0)

Svar #4
21. januar 2009 af Isomorphician

(x - x0)2 + (y - y0) = r2

---->

(x - x0)2 + (y - y0)2 = r2


Svar #5
21. januar 2009 af mukka (Slettet)

forstår det ikke


Skriv et svar til: hjælp haster come on plz

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.