Matematik

hjælp

24. januar 2009 af quik (Slettet)

   Hvordan kan jeg forkerte x^0,5 +(x*0,5x^-0,5)-(2x*x^0,5)+(x^2*0,5x^-0,5)?


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. januar 2009 af Sandrax (Slettet)

hvad mener du? mener du forkorte?


Svar #2
24. januar 2009 af quik (Slettet)

ja jeg kom til at skrive det forkert.


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. januar 2009 af Dynin (Slettet)

x0,5 +(x*0,5x-0,5)-(2x*x0,5)+(x2*0,5x-0,5)

=x0,5+0,5*x0,5-2x1,5+0,5*x1,5

=1,5*x0,5-1,5x1,5

=1,5*(x0,5-x1,5)

=1,5x0,5(1-x)


Skriv et svar til: hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.