Matematik

HJÆLP!

25. januar 2009 af neervig (Slettet)

Hej :) 

Vi er to piger der har fået stillet følgende opgave:

Hvilken værdi skal tallet k have, hvis linjerne m og n med ligningerne

m: 3x-4y=2

n: kx+7y=12

skal være parallelle.


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. januar 2009 af Jerslev (Slettet)

#0: Parallelle linjer har samme hældningskoefficient. Prøv at udnytte det.


Svar #2
25. januar 2009 af neervig (Slettet)

så hvis de har samme hældningskoefficient, så er de parallelle ? 


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. januar 2009 af Jerslev (Slettet)

#2: Ja.


Svar #4
25. januar 2009 af neervig (Slettet)

hvilke skal være x1 og x2, og y1 og y2?? 

Det kan vi ikke rigtig se

Hvordan kommer formlen til at se ud med de tal vi skal sætte ind ? 


Brugbart svar (0)

Svar #5
25. januar 2009 af ibibib (Slettet)

3x-4y=2 <=> -4y=-3x+2 <=> y = 3/4·x-1/2. Denne ligning har hældningen 3/4.


Skriv et svar til: HJÆLP!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.