Matematik

Væksthastighed

25. januar 2009 af Kamelkalle (Slettet)

Jeg har funktionen for højden i cm som funktion af tid målt i minutter:

f(x)=13/((e^-0,1x)+o,05)

Så skal jeg beregne et tidspunkt, hvor væksthastigheden er størst.

Hvordan gør jeg det?


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. januar 2009 af mathon

f '(x) = -13/(e-0,1x + 0,05)2*(-0,1*e-0,1x) = 1,3e-0,1x/(e-0,1x + 0,05)2


Skriv et svar til: Væksthastighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.