Engelsk

Bestod jeg min Engelsk? Nej nok ikke (Bekræft)

26. januar 2009 af borup1 (Slettet)

Jeg er ret sikker på jeg ikke bestod min Engelsk på gym:( men vil lige være sikker.

Engelsk B.

Skr årskarakter: -3 (minus 3) må nok være den første i Dk med den karakter. Men min lære kunne ikke lide mig, undskylder jeg mig selv med.
Mundtlig års: 2
Eksamen mundtlig: 4
Eksamen skr: 4

Som jeg selv regner ud ligger mit samlede snit under 2, så ikke bestået badluck. Hvis der bare er en eller to der vil bekræftige det så ville jeg være glad:) Nogen der har nogle ideer hvad jeg gør hvis jeg bare vil læse et eller andet, for har trodsalt et snit på 5,5. Men kan ikke komme ind på noget uden at have bestået Engelsk!:( Hvad gør jeg! og hvordan.
Kh den fortabte
 


Brugbart svar (1)

Svar #1
27. januar 2009 af Biochem (Slettet)

Hæv det til A på et snere tidspunkt?


Brugbart svar (1)

Svar #2
28. januar 2009 af Sondergaard (Slettet)

2+4+4 = 10, 10- 3 = 7 7/4 =1,75
ja, du er desværre dumpet engelsk..
Men ja hæv det på et senere tidspunkt, eller læs det som et supplerende fag på uni, hvis muligheden er for det.
Findes også "lyn kurser" hvor et fag kan læse op på fire uger..


Brugbart svar (1)

Svar #3
28. januar 2009 af Kasperss (Slettet)

hmm fik 10 i skr og 7 i mun


Brugbart svar (1)

Svar #4
29. januar 2009 af Biochem (Slettet)

#0

Ikke for at håne ller nedgøre, men hvordan kan det være at du har fået -3??


Svar #5
10. februar 2009 af borup1 (Slettet)

hmm ja, godt spørgsmål.

Engelsk grammatik har aldrig været min kop te, og vores lære gik meget op i at man sage en masse på dansk om engelsk gram og der var jeg nok ikke med. Men ved at der er flere faktore med i spil. Jeg gik ned med flaget efter et par måneder i 3.g og det var nok skyld i at mange af mine karaktere faldt, fordi jeg ikke fik afleveret mit engelsk til tiden, og så grundigt som det burdes. Men til mit eget forsvar syntes jeg min engelsk lærer var alt for streng, og urimelig, fordi føler at hun gav karakter ud fra om hvorledes hun kunne lide personen og ikke udfra hvordan man stod til eksamen. de stile jeg afleverede fik jeg 4 taller og et par 2 taller for, så forstår ikke karakteren. Men når man ikke bor hjemme og var deprimeret så kunne jeg ikke overskue at føre sagen videre, desværre. Men sket er sket:)

Tror også jeg har fået nyt svar. Jeg bliver nok lukket ind på KU hvis jeg går op til reeksamen i skr engelsk og består! har lige fået lov til at gå op til reeksamen af min gamle rektor:) har det på skrift på mail fra KU og SDU. Det skal siges at alle er forvirrede, men til alle andre derude i samme situation, tag kontakt til jeres vejleder eller en fra uni'erne. Min egen studievejleder er glad men forstår det ikke (det gør jeg heller ikke) men mailen er ikke til at tage fejl af. Nu må vi bare se til sommer om det er godt nok! 


Brugbart svar (1)

Svar #6
10. februar 2009 af lillesnille (Slettet)

Vil bare lige sige at det altså godt kan lade sig gøre at få -3 i engelsk, fik det selv på c niveau...


Skriv et svar til: Bestod jeg min Engelsk? Nej nok ikke (Bekræft)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.