Matematik

Ortogonale linier...

04. november 2004 af soren_and (Slettet)
Hey!
Jeg ville hjælpe en 1.g'er ven, men kunne ik selv finde ud af denne opg... Nogen der vil hjælpe?

a skal bestemmes, således at de to følgende linier står ortogonalt på hinanden:
y=(a-3)x+6
og
y=2ax+5

Brugbart svar (0)

Svar #1
04. november 2004 af z3amalie (Slettet)

hey
du skal bruge formlen a1 * a2 = -1

Svar #2
04. november 2004 af soren_and (Slettet)

Ja, ich weiss... Jeg ka bare ik se sammenhængen mellem de to, da det jo ik er rene a-værdier... Altså, den ene multipliceres med 2, og mens den anden fratrækkes 3...

Svar #3
04. november 2004 af soren_and (Slettet)

Arh, har forstået den.. Tak alligevel! :)

Skriv et svar til: Ortogonale linier...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.