Fysik
Ohms 2. lov
04. november 2004 af
2835 (Slettet)
Hejsa...
Jeg skal tegne en graf hvor effekten er en funktion af den ydre modstand P(Ry), men jeg er i tivivl om hvilken funktionstype jeg skal bruge?
- lineær funktion
- reciprok funktion
- polynomium
Håber at der nogen som kan hjælpe!
TAK!
Jeg skal tegne en graf hvor effekten er en funktion af den ydre modstand P(Ry), men jeg er i tivivl om hvilken funktionstype jeg skal bruge?
- lineær funktion
- reciprok funktion
- polynomium
Håber at der nogen som kan hjælpe!
TAK!
Svar #3
05. november 2004 af P3X-018 (Slettet)
#1 Det er ikke lineært, #0 spørger jo om P(Ry).
Jeg går udfra at han kender den indre modstand og strømmen, hvis ikke skal du sige til.
Start på følgende måde
P = Ry*I^2
hvor
I = U(0)/(Ry+Ri)
Så indsætter du og får
P(Ry)=(Ry*U(0)^2)/(Ry+Ri)^2
Som du kan bliver det ikke lineært.
Jeg går udfra at han kender den indre modstand og strømmen, hvis ikke skal du sige til.
Start på følgende måde
P = Ry*I^2
hvor
I = U(0)/(Ry+Ri)
Så indsætter du og får
P(Ry)=(Ry*U(0)^2)/(Ry+Ri)^2
Som du kan bliver det ikke lineært.
Skriv et svar til: Ohms 2. lov
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
