Matematik

Problemregning

01. februar 2009 af S0ldi3r (Slettet)

Jeg er i gang med en problemregnings opgave, og jeg kan ikke rigtig finde ud af den. Er der nogle, som måske kunne give mig svaret på opgaven? *BEMÆRK* Der er sat et link ind, til følgende opgave.

Vedhæftet fil: Problemregning.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. februar 2009 af addictxx (Slettet)

Først kan du tage 25% af arealet. Derefter kan du prøve dig lidt frem med forskellige typer figurer.


Svar #2
01. februar 2009 af S0ldi3r (Slettet)

Dvs.
A = l * b = 12 x 2 = 24cm2

24 - 25% = ??? alt muligt
Så kan den give en figur?


Skriv et svar til: Problemregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.