Matematik

Nulregel andengradslingning

01. februar 2009 af Tobias11111 (Slettet)

4y2+12=0

det bliver til.

4y(y+3y)=0

hvad er det jeg gør forkert?:S:S:


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. februar 2009 af mathon

mangler der et y
i
4y2+12=0 ?


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. februar 2009 af Sherwood (Slettet)

Du kan ikke benytte dig af nulreglen.

4y(y+3y)=0 <=> 4y2+12y hvilket ikke kan sammenlignes med 4y2+12=0.

Du må i gang med diskriminantmetoden.


Svar #3
01. februar 2009 af Tobias11111 (Slettet)

nej:)

der står bare 4y2+12=0

ved du hvordan jeg kan starte ?:s


Brugbart svar (0)

Svar #4
01. februar 2009 af peter lind

Hvis den første ligning var 4y2+12y=0, kan du sætte de 4y ude foran en parantes. Hvis ligningen er som du skriver, er der ingen løsning idet 4y2>=0 og 12>0


Svar #5
01. februar 2009 af Tobias11111 (Slettet)

Sherwood:

diskrimanant metoden er det.

b2-4*a*c?


Brugbart svar (0)

Svar #6
01. februar 2009 af mathon

4y2 + 12 = 0                    divider på begge sider med 4

y2 + 3 = 0                        som ikke har reelle løsninger

da

y2 + 3 ≥ 3


Svar #7
01. februar 2009 af Tobias11111 (Slettet)

y2 + 3 ≥ 3

Hvordan får du det?:)


Brugbart svar (0)

Svar #8
01. februar 2009 af mathon

y2 ≥ 0


Svar #9
01. februar 2009 af Tobias11111 (Slettet)

når okay.

så det betyder at den ingen løsninger har, eler?


Svar #10
01. februar 2009 af Tobias11111 (Slettet)

jeg tænkte mere på, hvordan jeg skal skrive det.


Svar #11
01. februar 2009 af Tobias11111 (Slettet)

mathon : hallo.
 


Brugbart svar (0)

Svar #12
01. februar 2009 af mathon

...som i #6


Svar #13
01. februar 2009 af Tobias11111 (Slettet)

mathon , okay danke!


Skriv et svar til: Nulregel andengradslingning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.