Matematik

integral

01. februar 2009 af mmaarriiaagg (Slettet)

Jeg har et integral:
2
∫4x-x^2 )dx
0

Jeg får den til at give 16 / 3, og skal nu give en geometrisk fortolkning af denne.
Nogen der kan hjælpe mig med, hvordan grafen for denne skal se ud?


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. februar 2009 af Kristian-Poulsen (Slettet)

Ja, en anden gradsligning. Prøv at tegne den.


Svar #2
01. februar 2009 af mmaarriiaagg (Slettet)

Ja, men det bliver bare en vandret linje når jeg tegner 16 / 3.


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. februar 2009 af mathon

f(x) = -x2 + 4x = -x(x-4)      indtegnet giver en parabel

med x-akseskæring i (0,0) og (4,0) samt toppunkt T(2,4)

hilken sammenhæng er der mellem

punktmængden M, afgrænset af parablen y-aksen og linjen x = 2
og

2
∫(-x2+4x)dx  ?
0


Brugbart svar (0)

Svar #4
02. februar 2009 af mathon

hilken  →  hvilken


Skriv et svar til: integral

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.