Fysik

Det skrå kast

02. februar 2009 af 1234567ii (Slettet)

Hej.

Hvis jeg har udledt følgende formler for henholdsvist højden og længden i det skrå kast:

h = (v0^2/(2*g))*sin^2(a)

l = v0^2/(g)*sin(2*a)

Hvordan beskriver jeg så vinklen a som funktion af h og l ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. februar 2009 af mathon

se
http://peecee.dk/upload/view/152889


Svar #2
02. februar 2009 af 1234567ii (Slettet)

Hej Mathon.

Jamen her får jeg da ikke et udtryk, som beskriver vinklen a ved højden og længden af det skrå kast?


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. februar 2009 af Jurlique_Q (Slettet)

Hvordan forklarer man så, at kuglens bane er beskrevet med ligningerne

x=V·cos(α)·t

y=h+V·sin(α)·t-g·t2/2

????


Brugbart svar (0)

Svar #4
02. februar 2009 af mathon

...læs færdig


Skriv et svar til: Det skrå kast

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.