Matematik

Trekant?

03. februar 2009 af JeppeHvid (Slettet)

I trekant ABC betegnes skæringspunktet mellem siden a og vinkelhalveringslinjen vA med D. Det oplyses, at <A=66, c=4,7 og vA=3.9

a) Tegn en model af trekanten og bestem IBDI.

b) Bestem <B og <C
 

er gået kold?


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. februar 2009 af richterklanen (Slettet)

Håber du får varmen ved at se i vedh. fil.

Vedhæftet fil:jeppehvid, trekant.doc

Brugbart svar (0)

Svar #2
03. februar 2009 af mathon

|BD|2 = 4,72 + 3,92 - 2*4,7*3,9*cos(33°)

B = cos-1[(4,72+|BD|2-3,92)/(2*4,7*|BD|)]


Skriv et svar til: Trekant?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.