Matematik

hjælp!!!!!!

03. februar 2009 af Arezo (Slettet)

Hej jeg har fået opgave for som jeg ikke kan fatte kan nogen hjælpe mig?

Opg 6)
Tabellen viser antal biografsale i Danmark i årene 1999 til 2004.
År 1999 2000 2001 2002 2003 2004
Biografer 345 350 361 358 379 380
a) Beregn for hvert af årene fra 2000 den absolutte tilvækst fra året før.
b) Beregn for hvert af årene fra 2000 den relative tilvækst fra året før.
c) Lav en tabel der viser indekstallene for antal biografsale i Danmark i årene 1999 til 2004. Basisåret skal være 1999.
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. februar 2009 af Isomorphician

Absolut vækst = vækst i tal

Relativ vækst = vækst i procent


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. februar 2009 af Erik Morsing (Slettet)

den absolutte til vækst er blot tallet for det pågældende år minus taller fra året før, for eksempl den ansolutte tilvækst fra 1999 til 2000 er 350-345 = 5. Fra 2002 til 203 er den negativ 358-361=-3. Den relative tilvækst er tilvæksten i procent, så for den førstes vedkommende bliver det 5/345 * 100% = 1,449%


Skriv et svar til: hjælp!!!!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.