Matematik

hvilken type graf?

04. februar 2009 af YodawgYowwwwwww (Slettet)

ja dav :)

Gram alkohol der nedbrydes pr. time = (b gange r gange v)

b = den koncentrationsudafhængige hastighedskonstant for alkohols oxidation der betyder at promillen falder med 0,15 % i timen. (b = 0,15 g gange kg^-1 gange time^-1)

v= kroppens vægt i kg

r= den andel af kropsvægten der udgøres af de faser ethanolen(alkoholen) fordeles i. For mænd er r = 0,68 og for kvinder er r = 0,55.

Mit spørgsmål.

Er denne grap lineær, eksponentiel m.m.. hvilken en er det og hvorfor?=)

vh. mig :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. februar 2009 af Erik Morsing (Slettet)

Den er lineær, fordi der nedbrydes en konstant mængde hver time. Efter 1 time er der 85% af den oprindelige mængde tilbage, efter to timer 70%, efter 3 timer 55% osv. Det er ikke 15% af restmængden, der tænkes på.


Svar #2
05. februar 2009 af YodawgYowwwwwww (Slettet)

mange tak erik :)


Skriv et svar til: hvilken type graf?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.