Matematik

Hjælp til matamatik.

07. februar 2009 af Studerende3 (Slettet)

Hej folkens :-)

Er dr mon nogle matamatik genier som har lyst til at hjælpe to piger?

Spørgsmålet lyder; På en figure ses to ensvinklede trekanter ABC og DEC. Nogle af sidelængderne er ansiget..

BEREGN LÆNGDEN AF CD OG LÆNGDEN AF BE...

Vedhæftet fil: Unavngivet.jpg

Brugbart svar (1)

Svar #1
07. februar 2009 af mathon

|CD|/|CA| = |DE|/|AB|

|CD|/21 = 6/18 .........

|BE|/|CE| = (|AC|-|CD|)/|CD|


Brugbart svar (1)

Svar #2
08. februar 2009 af richterklanen (Slettet)

Se vedh. fil.


Skriv et svar til: Hjælp til matamatik.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.