Matematik

Denne ligning!

08. februar 2009 af jonasvedel (Slettet)

Jeg har fået til opgave at isolere Q i den følgende ligning, men jeg går i stå efter bare få forsøg:

y^2 = Q * x - Q * a + k 

Mit forsøg: 

y^2 - k = Q * x - Q * a 

(y^2 - k)/a = Q * x - Q ????


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. februar 2009 af ibibib (Slettet)

Sæt Q uden for en parentes.


Svar #2
08. februar 2009 af jonasvedel (Slettet)

 Hvordan mener du? 


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. februar 2009 af Sherwood (Slettet)

y2=Q*x-Q*a+k <=> y2=Q(x-a)+k <=> (y2-k)/(x-a)=Q


Skriv et svar til: Denne ligning!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.