Matematik

HJÆLP !!!!!!!

10. februar 2009 af koko500 (Slettet)

 1:
How tall is a totem pole if the line of sight from a point 100 feet from its base makes an angle of 39o with the horizontal?

2:
Linjen m går gennem punkterne A(10,0) og B(35,50), mens linjen n går gennem punkterne C(0,0) og B(21,35).
Find en ligning for m og en for m og bestem koordinaterne til deres skæringspunkt.
 


Svar #1
10. februar 2009 af koko500 (Slettet)

der skal stå 39 ° i   1:


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. februar 2009 af Erik Morsing (Slettet)

1) h=100*tan(39o) = 80,9 feet. Ved den anden finder du hældningskoeffecieneterne αn og αm så får du to udtryk y1(x )= og y2(x) = og sætter dem lig hinanden.


Svar #3
10. februar 2009 af koko500 (Slettet)

#2

udyb lidt ?? :)


Skriv et svar til: HJÆLP !!!!!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.