Matematik

haster

10. februar 2009 af mallepatmus (Slettet)

hej!

jeg har et problem jeg kan ikke finde ud af en opgave. den lyder sådan her hvor mange symmetriakser er der i en regulær femkant. og der er også et andet spørgsmål. hvis en håndbold har en største omkreds på 55 cm hvor stor er radius i håndbolden.

jeg håber i kan hjælpe mig.


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. februar 2009 af Erik Morsing (Slettet)

Der må udgå to fra hvert hjørne, det giver 10, men da de tælles to gange, så er der fem af slagsen.


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. februar 2009 af Erik Morsing (Slettet)

Omkredsen = 2*pi*r=55<=>r=55/(2*pi)


Skriv et svar til: haster

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.