Matematik

Bevis for Cobb-Douglas

12. februar 2009 af Roger Moore (Slettet)

 Nogen der kan forklare mig, hvorfor Cobb-Douglas funktionen er homogen af grad a_1 + ... + a_n?

På forhånd tak


Brugbart svar (3)

Svar #1
12. februar 2009 af c_aastrup

Det er den fordi

for en Cobb-Douglas funktion, der jo er givet ved


Svar #2
12. februar 2009 af Roger Moore (Slettet)

Vil argumentet for at hvis a_1 + a_2 + ... + a_n = 1 så gælder der U(tx) = t U (x),

så være at U(tx) = t^(1) U(x) = tU(x)?


Brugbart svar (3)

Svar #3
12. februar 2009 af Dynin (Slettet)

#1 gælder generelt ... så ja


Skriv et svar til: Bevis for Cobb-Douglas

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.