Matematik

Hjælp

15. februar 2009 af petersmor (Slettet)

Hej

Da det er længe siden jeg har gået i skole vil jeg gerne have lidt hjælp til at komme igang med at hjælpe min søn med følgende opgave.

Reducer: 3x-(2x+3)+4(x+1)

Håber nogle kan hjælpe.


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. februar 2009 af Nikolinek (Slettet)

du skal først gange ind i parantesen. den med 4.

Derefter skal du opløse minus parantesen. Når dette gøres skal der skiftes fortegn. derefter burde det være til at regne x'ere og almindelige tal sammen.


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. februar 2009 af Helpmeplease (Slettet)

3x-(2x+3)+4(x+1)

3x-2x-3+4x+4=0

3x-2x+4x=3-4

5x=-1

x=-1/5=-0,5


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. februar 2009 af Daniel TA (Slettet)

#2: Det er ikke nogen ligning, udtrykket skal bare reduceres, så du skal ikke sætte det med 0.


Brugbart svar (0)

Svar #4
15. februar 2009 af Lektiehjælpen (Slettet)

3x-2x-3+4x+4

= x-3+4x+4

= 5x+1


Brugbart svar (0)

Svar #5
15. februar 2009 af Helpmeplease (Slettet)

#3 enig


Skriv et svar til: Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.