Matematik

En konstant differentieret giver...

17. februar 2009 af biqqu (Slettet)

når man differentierer en konstant er det så = 0 ??


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. februar 2009 af Jerslev (Slettet)

Ja.


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. februar 2009 af Helle3333 (Slettet)

ja, konstantleddet forsvinder :-)


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. februar 2009 af Darwin (Slettet)

...som ses af, at


Svar #4
17. februar 2009 af biqqu (Slettet)

Spøgsmål 2: f(x)=(-1/x3) + (2/x2) - 6x

f'(x)=3x-4 + 2x-3 - 6

Hvilken regel bruges her?? Er det (-1/x2) = -x-2, i SÅ FALD hvad gøre man så hvis man har det i 3 eller 5??


Svar #5
17. februar 2009 af biqqu (Slettet)

Tak #1 og #2


Skriv et svar til: En konstant differentieret giver...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.