Matematik

Isolering

19. februar 2009 af Abdu (Slettet)

Hej!

Hvordan kan jeg isolere T½ i denne formel:

½*[A0] = [A] - k * T½

Håber der er nogen som kan hjælpe!


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. februar 2009 af lallenalle (Slettet)

½*[A0] = [A] - k * T½ (=)

(½*[A0] -[A])/-k= T½


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. februar 2009 af juventuz (Slettet)

½*[A0] = [A] - k * T½

½*[A0] -[A]=  - k * T½

(½*[A0] -[A])/(-k)=  T½
 


Svar #3
19. februar 2009 af Abdu (Slettet)

Jeg vil helst have den isoleret til T½ = ½* [A]0 /  k

Hvordan kan jeg gør det?


Svar #4
19. februar 2009 af Abdu (Slettet)

Formlen ser sådan her ud: ½*[A0] = [A0] - k * T½

Jeg skrev den nemlig forkert ind


Brugbart svar (0)

Svar #5
19. februar 2009 af lallenalle (Slettet)

½*[A0] = [A0]- k * T½ (=)

½*[A0]-[A0] =- k * T½ (=)

[A0]-2[A0]=-2 k * T½ (=)

-[A0]=-2 k * T½ (=)

T½ =½* [A]0 / k


Svar #6
19. februar 2009 af Abdu (Slettet)

5#

Hvordan får du ½*[A0]-[A0] til at give [A0]-2[A0] ?


Brugbart svar (0)

Svar #7
19. februar 2009 af lallenalle (Slettet)

jeg ganger igennem med 2


Svar #8
19. februar 2009 af Abdu (Slettet)

Men så gar ½ jeg ud .

Og det der er tilbage er [A0]-[A0]

Eller hvad ?


Svar #9
19. februar 2009 af Abdu (Slettet)

går & jo ud *


Brugbart svar (0)

Svar #10
19. februar 2009 af lallenalle (Slettet)

der er to led. Jeg ganger ind i hvert af dem. Så går 1/2 ud og der kommer -2[A0] læg mærke til at der også er blevet ganget med 2 på den anden siden af lighedsteget for at det skal gå godt


Brugbart svar (0)

Svar #11
19. februar 2009 af Sherwood (Slettet)

Er det ikke kemi? :S


Brugbart svar (0)

Svar #12
19. februar 2009 af lallenalle (Slettet)

haha spørg mig ikke :) men en ligning er vel en ligning:)


Skriv et svar til: Isolering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.