Matematik

Hjææælp !!!!!

19. februar 2009 af Danniboys (Slettet)

Håber der nogle der kan hjælpe mig derude .

skal lave et  regne stykke til en aflevering, men har desværre været syg det sidste stykke tid , så ved ikke hvad  diffrentialregning er  

det lyder således : en funktion f er bestemt ved f( x) = 2x+e^3x    bestem f"(0)

håber virkeligt der er nogen der kan hjælpe for er som sagt på fundstændig bar bund


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. februar 2009 af klotte (Slettet)

prøv wikipedia om differentialregning- du er nødt til at sætte dig ind i det.


Svar #2
19. februar 2009 af Danniboys (Slettet)

hmm synes ikke at det gav så mening det der stod derinde


Svar #3
19. februar 2009 af Danniboys (Slettet)

er der PLZ ikke en der kan udregne den eller fortæller mig hvordan man gør


Brugbart svar (0)

Svar #4
19. februar 2009 af KANARYA (Slettet)

 
f(x) = 2*x+exp(3*x);
f '(x)=2*1+3*(e)^(3 x)=2+3*(e)^(3 x);
f ''(x)=3*3*(e)^(3 x)=9*(e)^(3 x);
f ''(0)=9*(e)^(3*0)=9*(e)^(0)=9*1=9;
 


Svar #5
19. februar 2009 af Danniboys (Slettet)

Tusind tak er du sikker på om det er rigtig

der må vel findes nogle formler ??


Brugbart svar (0)

Svar #6
20. februar 2009 af mathon

...det har #4 god grund til at være sikker på


Skriv et svar til: Hjææælp !!!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.