Matematik

Haster/Hjælp!

22. februar 2009 af kristensen93 (Slettet)

Hej

Jeg har et problem med denne opgave:

Beregn pyramidens rumfang

Pyramidens højde=  36,75 m.
Pyramidens grundflade= 29,4*29,4= 864,36 m2

Så er det vel: 1/3*36,75*864,36 = 10588,41 ?

Hvad skal der stå bagefter? kubikmeter? m3?


Brugbart svar (1)

Svar #1
22. februar 2009 af Grraw (Slettet)

Der skal vel stå kubikmeter. Thi det er det, man altid skal skrive det i, når man taler rumfang. (man må vist ikke kalde ens indlæg hverken "haster" eller "hjælp".. Og.. Ja, kubikmeter og m3, det er lidt det samme


Brugbart svar (1)

Svar #2
22. februar 2009 af Danielras (Slettet)

m*m^2 = m*m*m = m^3

Som jo er kubikmeter. Hvilket passer fint med at det er et rumfang du skal finde.


Skriv et svar til: Haster/Hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.