Matematik

Differentiér

24. februar 2009 af SarahHarding (Slettet)

Hej.

Er der nogen der kan finde ud af at differentier?

jeg skal differentier nedenstående opgaver:

f(x)=3√x(2x2+3x+11)

f(x)=(5x2-2x2)/(x2-2)

f(x)=(x4-x2-8)/√x

tak.


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. februar 2009 af mathon

står der

1)  f(x) = 3√(x)*(2x2+3x+11)
eller
2)
  f(x) = 3√(x*(2x2+3x+11)) ?
 


Svar #2
24. februar 2009 af SarahHarding (Slettet)

den øverste


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. februar 2009 af mathon

se

Vedhæftet fil:differentiation_14.doc

Skriv et svar til: Differentiér

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.