Matematik
Definitionsmængde af kvad(x)
09. november 2004 af
/quillity (Slettet)
Hej med jer...
For f(x)=kvad(x) gælder selvfølgelig at vi ikke må tage kvadratroden af et negativt tal, men men: Vil det sige Dm(f)=R+? Sagt på en anden måde: Indeholdes 0 i R+?
På forhånd tak for hjælpen
For f(x)=kvad(x) gælder selvfølgelig at vi ikke må tage kvadratroden af et negativt tal, men men: Vil det sige Dm(f)=R+? Sagt på en anden måde: Indeholdes 0 i R+?
På forhånd tak for hjælpen
Svar #1
09. november 2004 af frodo (Slettet)
dmf=R/R-
Du må selvfølgelig gerne tage kvadratroden af nul, da sqrt(0)=0
Du må selvfølgelig gerne tage kvadratroden af nul, da sqrt(0)=0
Skriv et svar til: Definitionsmængde af kvad(x)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
