Matematik

Differentiabel - HJÆLP!

25. februar 2009 af Yaldaa (Slettet)

En differentiabel funktion f har definitionsmængden ]-2 ; 4[. Figuren viser grafen for den afledede funktion f '  (Figur er vedhæftet som fil).

Bestem f '(2)
Løs ligningen f '(x) = 0

Jeg har lidt svært ved at aflæse f ' ud fra grafen ..

På forhånd tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. februar 2009 af Isomorphician

f'(x) er hældningskoefficienten til tangenten i et givent punkt.

Brug evt. en lineal til at pejle dig frem til tangenten.


Svar #2
25. februar 2009 af Yaldaa (Slettet)

Hvilket punkt? :s


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. februar 2009 af Isomorphician

f'(2) = hældningskoefficienten for tangenten i x = 2.


Skriv et svar til: Differentiabel - HJÆLP!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.