Tysk

Was bedeutet das hier TYSK

26. februar 2009 af LulliexD (Slettet)

".. so Knüdchen, jetzt gehen wir einkaufen"

Så xxxxxx, nu går vi på indkøb ..

Knüdchen = ???


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. februar 2009 af Jekoa (Slettet)

Skriv lidt mere, så giver det måske bedre mening...


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. februar 2009 af danielruhmann (Slettet)

Knüdchen = Verniedlichung von Knud.

Altså: Så lille Knud, nu skal vi ud og købe ind.


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. februar 2009 af lifster (Slettet)

 -chen = tysk deminutivform


Skriv et svar til: Was bedeutet das hier TYSK

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.