Fysik
Ohms lov
28. april 2003 af
SP anonym (Slettet)
Hej er der nogen der kan give mig mig en grundig forklaring på, hvad disse begreber står for: U=R*I
og nogle enkelte eksempler på, hvordan de 3 anvendes i opgvaer.
og nogle enkelte eksempler på, hvordan de 3 anvendes i opgvaer.
Svar #2
09. maj 2003 af Rune G. (Slettet)
U = Spænding
R = modstand
I = Strømstyrke
Eksempler....Tjaaaa....
Hvis vi siger en modstand på 1k ohm (1000 ohm) har en spænding på 10V over sig, så løber der en strøm på 10mA igennem den....
Vedd ikke om det er det du søger, eller det mere er en forklaring på hvad spænding, strømstyrke og modstand vil sige? Så må du sige til, så kan jeg da godt give en lille forklaring.
R = modstand
I = Strømstyrke
Eksempler....Tjaaaa....
Hvis vi siger en modstand på 1k ohm (1000 ohm) har en spænding på 10V over sig, så løber der en strøm på 10mA igennem den....
Vedd ikke om det er det du søger, eller det mere er en forklaring på hvad spænding, strømstyrke og modstand vil sige? Så må du sige til, så kan jeg da godt give en lille forklaring.
Skriv et svar til: Ohms lov
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
