Matematik

trekant

01. marts 2009 af teamwork (Slettet)

jeg har en trekant hvor vinkel A= 40, siden b = 8 og siden a= 7

jeg skal finde de manglende sider og vinkler. jeg har fået Vinkel B=87,12, Vinkel c= 52,88 og siden c==6,738.. men jeg ved ikke om det er rigtigt da det er længe siden jeg har arbejdet med trekanter.. nogen der ka sige om det er rigtigt?


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. marts 2009 af Erik Morsing (Slettet)

Man blir' snart helt trekantet af alle de trekantopgaver, de dukker op i en utrolig mængde hvert eneste år. Prøv selv at søge på Portalen, man skal som regel enten bruge cisinusrelationerne eller sinusrelationerne


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. marts 2009 af kleif

Du kan bruge en lille side jeg har lavet, til at tjekke efter:
http://www.mypage.dk/triangle/


Svar #3
01. marts 2009 af teamwork (Slettet)

den siger The triangle could not be calculated!


Brugbart svar (0)

Svar #4
01. marts 2009 af kleif

Du skal hun indtaste de tre værdier:
vinkel A= 40, siden b = 8 og siden a= 7
 


Svar #5
01. marts 2009 af teamwork (Slettet)

det gjorde jeg ... så fik jeg den bedsked


Brugbart svar (0)

Svar #6
01. marts 2009 af richterklanen (Slettet)

Se vedh. fil,

Vedhæftet fil:47.doc

Brugbart svar (0)

Svar #7
01. marts 2009 af kleif

#3 Beklager, der var en lille fejl, der nu er rettet,


Skriv et svar til: trekant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.