Matematik

sekskant

02. marts 2009 af nynne258 (Slettet)

hvad er målene for en sekskant med arealet 10 m2 - siderne skal være lige lange.. og hvordan regner man det ud?


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. marts 2009 af mathon

A = 6*((√(3)/4)a2) = 10


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. marts 2009 af mathon

√(3)/4)a2 = (5/3)

a2 = 4/√(3)*(5/3) = (4/9)(5√(3)) = (2/3)2*(5√(3))

a = (2/3)*√(5√(3))


Skriv et svar til: sekskant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.