Matematik

mærkelige tal på lommeregner fx @

03. marts 2009 af smukkedivadiva (Slettet)

hey der ude..

har lige regnet noget, hvor der står således:

X=(180*(@n8*pi+1.0110805440137)/pi)

og hvis jeg så trykker på approximate, står der det her:

X=180*(@n8+0.0321837)

Hvad betyder @ og n .. ?...

håber der er nogen der kan forklarer d . .:D


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. marts 2009 af Jerslev (Slettet)

#0: Hvad har du bedt din lommeregner regne ud?


Svar #2
03. marts 2009 af smukkedivadiva (Slettet)

det her:

solve(11.09/cos(x)=17.7/sin(x),x)


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. marts 2009 af Jerslev (Slettet)

#2: Den kan du godt løse (delvis) i hovedet:

11,09/cos(x) = 17,7/sin(x) <=> sin(x)/cos(x) = 17,7/11,09 <=> tan(x) = 17,7/11,09

Tag herefter arctan på hver side.


Svar #4
03. marts 2009 af smukkedivadiva (Slettet)

nåååååhhh.. yahh .. det har du sq ret i .. :D

iiihhh taak .. :D


Svar #5
03. marts 2009 af smukkedivadiva (Slettet)

vent, det giver også noget med @ og n ..        :S


Brugbart svar (0)

Svar #6
03. marts 2009 af Jerslev (Slettet)

#5: Jeg kunne sagtens løse det på min lommeregner. Regner din lommeregner i grader eller radianer?


Svar #7
03. marts 2009 af smukkedivadiva (Slettet)

i grader... :D

det skal den måske ikk ?


Svar #8
03. marts 2009 af smukkedivadiva (Slettet)

selv om jeg skifter det, bliver den ved med de @'r og n'r..


Brugbart svar (0)

Svar #9
03. marts 2009 af Jerslev (Slettet)

#7: Nu har jeg prøvet både på min gamle Casio fx-9750 Plus og på min TI-89, og hverken eller giver et mærkeligt svar.


Svar #10
03. marts 2009 af smukkedivadiva (Slettet)

hmm . jeg hvor mærkeligt...

jeg bruger en TI-89...

men du ved ikk hva @ og n står for ?.. :D

det var da mystisk .. :P


Brugbart svar (0)

Svar #11
03. marts 2009 af Jerslev (Slettet)

#10: Nej.


Svar #12
03. marts 2009 af smukkedivadiva (Slettet)

hehe... ok ...


Brugbart svar (0)

Svar #13
03. marts 2009 af Daniel TA (Slettet)

#10 Det betyder at værdien du finder gentager sig selv, fordi en trigonomisk funktion gentager sig selv, dvs. at den er periodisk. Prøv at løse inden for et interval, f.eks. inden for 0 til 2 *pi


Svar #14
03. marts 2009 af smukkedivadiva (Slettet)

ok.. suupperr.. :D

yahh .. så giver det et alm. tal.. :D

taak skal du have Daniel :D


Brugbart svar (0)

Svar #15
03. marts 2009 af Daniel TA (Slettet)

Det var så lidt :)


Skriv et svar til: mærkelige tal på lommeregner fx @

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.