Matematik

HJÆLP..

04. marts 2009 af Zarzu (Slettet)

Jeg er igang med med regne uden hjælpemidler. Har styr på ligningerne og reducére. Men håber i kan hjælpe mig med denne opgave..

Bestem ligningen for den linje der går gennem (-2,7) og (4,19)

Håber i kan hjælpe mig..

På forhånd tak :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
04. marts 2009 af richterklanen (Slettet)

Linien gennem punkterne (x1, y1) og (x2, y2) har ligningen y = a*x + b, hvor

a = (y2 - y1) / (x2 - x1), og b = y2 - a*x2.


Skriv et svar til: HJÆLP..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.