Matematik

Væksthastighed

04. marts 2009 af CJN (Slettet)

Funktion:

N= 9560/1+4,6*e-0,090*t

N: antal bakterier

t: tiden målt i timer

Bestem væksthastigheden N´(t) efter 40 timer.

N´(t) = (9560)´*(1+4,6*e-0,090*t) - (9560) * (1+4,6*e-0,090*t)´/(1+4,6*e-0,090*t)= -909,4

Hmm.. kan det passe? Og hvad betyder tallet?


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. marts 2009 af Kegleg33k (Slettet)

Kan ikke se hvad det lige er du har gang i. Alt du skal gøre er at finde N´(40).


Svar #2
04. marts 2009 af CJN (Slettet)

Okay, jamen hvordan gør jeg så det? Troede jeg var i gang.. men nej - men hvordan så?


Skriv et svar til: Væksthastighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.