Matematik

Procent stigning

04. marts 2009 af Inspiration91 (Slettet)

Hej

Hurtigt spørgsmål

I starten kostede noget 345 kr senere 420 kr . Hvor mange procent er prisen vokset med?


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. marts 2009 af Booklover (Slettet)

Kan du måske anvende formlen:

relativ tilvækst = slutbeløb - startbeløb / startbeløb

altså:

relativ tilvækst = 420 - 345 / 345 = 0,304348 * 100% = 30,43%

??


Svar #2
04. marts 2009 af Inspiration91 (Slettet)

Er nået frem til det samme, dog er selve dit resultat forkert, det er 21,73%
- Du har nok glemt paranteserne på lommeregneren om 420-345 .
Men tak alligevel for bekræftelsen af metoden :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. marts 2009 af Booklover (Slettet)

- hovsa! Det har du da ret i ;)


Brugbart svar (0)

Svar #4
19. februar 2013 af Justquick (Slettet)

Jeg har læst det igennem men er ikke helt med er også ny til den her side men ihvert fald for ex Lad os sige en procent stigning fra 450 til 510 Tilvæksten er 60 med hvad er formlen efter det?


Skriv et svar til: Procent stigning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.