Matematik

km./t....?

04. marts 2009 af teglhus! (Slettet)

Hej igen - endnu et problem.. :/

Jeg har en bus, som kører 43,1 km. på 1 time og 10 min. Hvordan regner jeg min bus'

gennemsnitsfart ud? jeg har brug for en formel/ udregning :)

på forhånd tak! :'D


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. marts 2009 af Jerslev

#0: <v> = s/t, hvor <v> er middelhastigheden, s er strækningen og t er tiden.

- - -

mvh

Jerslev


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. marts 2009 af Simon2 (Slettet)

v=d/t      v=43,1km / 1+1/6time

v=velocity/fart

d=distance

t=tid


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. marts 2009 af Simon2 (Slettet)

Jerslev har ret i at man normalt skriver s og ikke d som jeg skrev.


Skriv et svar til: km./t....?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.