Matematik

Differentialregning

06. marts 2009 af Euht (Slettet)

Hey

Min opgave lyder:

En funktion f er lsning til differentialligningen , og linjen med ligningen y=1 er tangent til grafen for f. Bestem en forskrift for f.
Vink: benyt desolve; en begyndelsesvrdi bestemmes ved at overveje hvilket punkt , som grafen gr igennen.
 

Håber nogen kan hjælpe !


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. marts 2009 af Jerslev (Slettet)

#0: Prøv igen. =)


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. marts 2009 af Rettekat (Slettet)

Benyt desolve og du får et Y= .. -resultat.

Y=1 når Y'=0, og så bruger du solve, hvor du meget gerne skulle få en k-værdi blandt andet.
Denne indsættes i dit Y= ...-resultat, på k's plads og så har du din forskrift


Skriv et svar til: Differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.