Matematik

hvordan gør jeg?

08. marts 2009 af emd (Slettet)

Hej.

Hvordan forkorter jeg: 4*53.40+2.5*53.40+3.25*49.15+4.75*61,20
så det ikke så langt ? (;
Håber nogle vil hjælpe mig,

På forhånd tak.


Brugbart svar (1)

Svar #1
08. marts 2009 af juventuz (Slettet)

Tja... du ganger de respektive led ud. Derefter lægger du dem sammen.


Svar #2
08. marts 2009 af emd (Slettet)

Ikke for at lyde dum, men hvad betyder det?
Jeg skal nemlig vise hvordan jeg er kommet frem til svaret, altså en mellem regning
og det hele skrives ind i Exel.


Brugbart svar (1)

Svar #3
08. marts 2009 af Kalvis (Slettet)

Hej Emd. Nu skal du høre.

Du starter simpelthen med at gange alle de her led ud i denne opgave du vil forkorte.

4*53.40 + 2.5*53.40 + 3.25*49.15 + 4.75*61,20

Det ser ud således:

4*53.40 =

2.5*53.40 =

3.25*49.15 =

4.75*61,20 =
 

Nu har du så gjort det, og du står tilbage med resultaterne fra hver gangestykke.

Det du gør nu er simpelthen bare at pludse alle disse resultater, hvor du nu vil få det endelige resultat og herved har du forkortet regnestykket. :)

Forstår du det?
 


Svar #4
09. marts 2009 af emd (Slettet)

Ja, det gør jeg.
Tusind tak ;)


Skriv et svar til: hvordan gør jeg?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.