Dansk

boganmeldelse, "Plastic af Mette Thomesem"

08. marts 2009 af Meandmy1 (Slettet)

Hej, :D

Jeg skal skrive et boganmeldelse, men ved ik helt hvordan. kan i rette på det jeg har skrivet og sige om det er en boganmeldelse, Bogen hedder "Plastic af Mette Thomesem"

Anmeldelse;
Bogen. Mona beskriver barbie, som hendes drømmelook. Vil være som barbie, som læser har man ikke en anelse om, hvad det hele går ud på, i lang tid. Hvor man høre meget om hendes personhed, og det miljø som hun bor i. Hun er en person der vil live det gode liv hun vil ude af det miljø som hun er i. Ude af det lesbiske forhold, som hun havde med sin nabo "Vera" hun nærmer sig det gode live da man høre at hun skal giftes med Magnus som hun mødet i baren. Men det hele går i vasken da hun bliver anholdt.

TAK TAK !


Brugbart svar (2)

Svar #1
09. marts 2009 af Nilletøz (Slettet)

I en boganmeldelse skal man skrive titel, forfatter, forlag og udgivelsesår. Derefter skal man skrive et referat, og det skal være lidt længere end det du skriver :)

Kom måske ind på, hvorfor Mona bliver anholdt, og om hvorfor titlen er "plastic". Pas på ikke direkte at fortolke på teksten. Prøv også at komme med en let personkaratistik af Mona som en præsentation af hovedpersonen.

Til sidst skal du komme ind på din egen mening om bogen. Hvordan er bogens virkemidler? Hvordan er sproget? Hvilken kontekst er den i? Ligger den op til nogen debatter eller noget i samtiden? Det er her din analyse og fortolkning af teksten kommer ind - det subjektive.


Brugbart svar (8)

Svar #2
09. marts 2009 af Vpigen (Slettet)

Jeg er selv blevet færdig med en analyse af den samme bog :) Jeg kan prøve at sende den til dig, hvis du ønkser det.


Svar #3
09. marts 2009 af Meandmy1 (Slettet)

Tak Nilletøz :D

Ja, tak hvis du vil :)


Skriv et svar til: boganmeldelse, "Plastic af Mette Thomesem"

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.