Matematik

bygningsfysik

09. marts 2009 af chino2990 (Slettet)

vi får at vide at et dæk vejer 2,52 ton, densiteten på elementet er 1750 kg/m3.

1. hvor mange ens elementer skal der til at dække et areal på 144 m2, når elementes tykkelse er på 200mm??

2. hvor lang (L) er elementet når bredden er 1200mm?

3. hvor mange meter bærende væg (vederlag á 65mm) skal der til for at bære dækelementerne?

4. beregn elementes pilhøjde f i hele mm ud fra følgende formel: f= L i anden divideret med 10 x 60 i 3.??

helst med fremgangsmåde

på forhånd tak

christian


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. marts 2009 af britta15 (Slettet)

1) 2520kg / 1750kg/m3 = 1,44m3

2cm * Ycm2 = 1440000 cm3  =>

Y = 720000cm2  = 72m2 

144m2 = 2 * 72m2 => 2 ens elementer dækker arealet

2) 1200mm = 1,2m

72m2 / 1,2m = 60 m i længden

3) ???


Skriv et svar til: bygningsfysik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.