Matematik

Hjælp med opg.

11. marts 2009 af jegernyher (Slettet)

"Om tre variable x, y og z oplyses:

z er ligeledes proportional med y med proportionalitetsfaktoren 3,
x og y er omvendt porportionale, og
y er 10, når x er 0,5.
Udryk z ved x.

er det så noget med z = x • k eller hvordan? er ikke sikker på jeg forstår det :]
 


Brugbart svar (1)

Svar #1
11. marts 2009 af peter lind

Der gælder z=ky og y=k1/x


Svar #2
11. marts 2009 af jegernyher (Slettet)

k er 3, y er 10, når x er 0,5? hvad er k1?


Skriv et svar til: Hjælp med opg.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.